Rickard Karlsson spelar rollen som Romeo Caputin

Rickard är outbildad inom teater och tvingades skriva ett manus där han gav sig själv huvudrollen för att få scentid. Han gjorde scendebut när Romeo & Romeo hade urpremiär under Stockholm Pride 2014 och har inte stått på scenen sedan dess.

Petter Jiveskog spelar rollen som Romeo Montague

Petter är utbildad inom musikal, teater, sång, musik, improvisation och har dessutom 10 poäng pedagogisk gitarr från Lärarhögskolan i bagaget. Han är väldigt glad att få välkomna Rickard in i den fantastiska världen av scenkonst, bidragssökande och arbetslöshet.

Amy Alsegård spelar rollerna som Mercutia,
Grevinnan Moskva och Tidningsbudet

Amy är väldigt utbildad. För tillfället jobbar hon med sex olika produktioner där hon är allt från skådespelare till koreograf och regiassistent. I Romeo & Romeo får vi ta del av hennes komiska sida som hon just nu håller på att utveckla i sin ambition att bli stå-upp-komiker.

Cecilia Säverman spelar rollerna som Benvolia och Mamma Caputin

Cecilia är så sjukt utbildad att hon har en Master i skådespeleriets sång och språk och det är såklart därför vi ville ha med henne i denna Shakespeare-föreställning. När Cecilia inte Mastrar sig spelar hon teater i alla former och färger från barnteater till grekiska dramer med rock-tema.

Thorbjörn Andersson spelar rollerna som Pappa Caputin,
Fader Lelle och Amman

Thorbjörn, eller Thobbe som de flesta säger, är också utbildad. Men det är av underordnad betydelse då Thobbe har varit med i ”Hem till Midgård”. Har man varit med där bleknar all utbildning i jämförelse. Thobbe är dessutom väldigt bra på nödrim!